miercuri, 11 martie 2015

Copiii indigo, de cristal, stelari. O nouă categorie umană?

Am citit acest articol in Formula AS, în urmă cu ceva vreme și vreau să-l împărtășesc cu voi, deoarece este foarte relevant în descrierea aptitudinilor extraordinare ale noilor copii. L-am adaptat, pe alocuri, unele informații fiind insuficient înțelese la vremea respectivă.

***

S-au născut cu abilitatea de a vindeca prin puterea minții boli la care medicina modernă nu a găsit încă leacuri. Sunt capabili de a vedea viitorul limpede și cunosc trecutul omenirii și al Pământului, fără ca cineva să le fi vorbit vreodată despre asta. Sunt extraordinar de talentați, cu un IQ aproape de genialitate. Scriu, citesc, pictează, cântă din fragedă pruncie. Înteleg adevăruri pe care adulții nu reusesc să le deslușească, sunt capabili de a lua cele mai înțelepte decizii, judecă matur, cântărind atent fiecare situație. Ei știu că în această viață au o misiune crucială: aceea de a schimba lumea. Despre ei se spune ca sunt reprezentanții noii rase umane. Ei sunt copiii viitorului, copiii mileniului... copiii noului Pământ!

Fiul îngerilor

"Portalul pe care l-am văzut avea o formă circulară. Arăta ca o intrare monumentală, încadrată de o bordură din piatră, bogat împodobită. Știam că visez, dar totul părea aievea. Ușa rotundă s-a deschis și prin ea au apărut doi îngeri. <<Tu poți să îți salvezi tatăl>>, mi-au spus îngerii. <<Tu ai darul vindecării>>. <<Cum pot să fac asta?>>, i-am întrebat. <<Prin rugăciune>>. Și apoi m-au învățat totul, rugăciunea și întreg ritualul tămăduirii." Băiatul se închina evlavios în fața icoanei Sfântului Nicolae, făcătorul de minuni și, cu voce gravă, începe să rostească cuvinte într-un grai necunoscut. Deși par de neînțeles, copilul sustine că acestea aparțin unei limbi străvechi, limba pe care o vorbesc și îngerii. 

Numele său este Igor Ionin, are 13 ani și a fost hărăzit cu un dar deosebit: acela al vindecării fără atingere, prin masaj energetic. Așa se face că zilnic, în locuința sa din Moscova, se perindă valuri de oameni care îi solicită ajutorul. Iar Igor, "fiul îngerilor", așa cum este numit, se străduieste din răsputeri să îi ajute pe toți. Nu primește bani, nutrind convingerea că, dacă ar primi, puterile tămăduitoare i-ar dispărea pentru totdeauna.

Se pare că abilitățile sale terapeutice au început să se manifeste înainte de a se fi născut. Tatiana Andreevna, mama lui Igor, suferea de ulcer duodenal. La scurt timp după ce a rămas însărcinată cu Igor, a început să se simtă mai bine și, în luna a cincea a sarcinii, spre uluirea medicilor, leziunile profunde de la nivelul mucoasei duodenului erau complet vindecate. Au trecut luni, apoi ani și simptomele nu s-au mai manifestat, cu toate că, în celelalte cazuri, boala are o evoluție recurentă. Tatiana a mulțumit Cerului, fiind convinsă că vindecarea ei a venit printr-o minune a Preabunului Dumnezeu, însă nu s-a gândit nici o clipă că binefăcătorul ei era tocmai pruncul pe care-l purta în pântece.

"Am realizat că Igor este un copil cu totul special, de îndată ce s-a născut. Chiar din primele clipe de la venirea pe lume, a început să-și rotească capul, de parcă urmărea cu privirea tot ce se întâmplă în jurul său", povestește Maria Panova, medic obstetrician al maternității din Serpuhov, acolo unde Igor a văzut lumina zilei. "Când avea două luni, l-am auzit cu urechile mele cum a rostit, clar, cuvântul <<tata>>. Și nu o dată, ci de mai multe ori. Este cunoscut faptul că fătul este capabil să asimileze informații încă din timpul vieții intrauterine. Dacă mama se ocupă intens de el, citindu-i, vorbindu-i, ca și cum acesta deja ar fi născut, atunci copilul va fi foarte talentat. Se spune că acum, pe Pământ, viața este într-un proces complex de transformări. Omul, ca parte a naturii, este obligat să se adapteze acestor noi condiții. Tocmai de aceea, în lume au început să se nască tot mai des copii cu puteri neobișnuite, paranormale. Sunt copiii viitorului, copii care la începutul anilor '90 erau numiți <<copiii indigo>>. Eu sunt convinsă că Igor Ionin este un astfel de copil."

Probabil că, nu întâmplător, primul cuvânt rostit de Igor a fost "tata". Oleg Ionin, tatăl lui Igor, suferea de ani de zile de o maladie gravă: tuberculoză osteoarticulară, o boală ce poate duce la invaliditate. Când băiețelul avea 9 ani, boala tatălui său s-a agravat atât de mult, încât căzuse la pat și, mai bine de un an de zile, a rămas aproape imobilizat, neputând să se mai ridice, nicidecum să se deplaseze. Chiar dacă unica soluție era intervenția chirurgicală, nimeni nu-i putea garanta bolnavului că va scăpa cu viață. Operația s-a încheiat cu succes dar brusc, după câteva zile, Oleg a intrat în comă. Medicii i-au anunțat imediat familia, afirmând că șansele de supraviețuire sunt aproape nule. 
"Pe parcursul intervenției chirurgicale, am fost absolut convins că tata nu va muri", povestea mai târziu Igor. "Parcă cineva de Sus îmi dădea putere și încredere. Însă când am aflat că a intrat în comă, starea mea sufletească s-a schimbat. Am plâns ore în șir, până la epuizare, nevenindu-mi a crede. Mă simțeam ca și cum aș fi fost înșelat și abandonat. Într-un târziu, am adormit. Către dimineață am avut un vis. Mă aflam într-un loc minunat, un loc în care mă simțeam în deplină pace, împăcare și siguranță. Frica și durerea dispărusera. Deodata, am văzut o ușă circulară, frumos împodobită. M-am dus către ea și, deschizând-o, am întâlnit doi îngeri cu aripi albe. M-au mângâiat pe creștet cu o dragoste pe care nu am simțit-o nici măcar din partea mamei mele. Ei m-au învățat ce să fac pentru a-l salva pe tata."
Trezindu-se din somn, fără să stea nicio clipă pe gânduri, Igor a urmat întru totul sfaturile îngerilor. A luat fotografia tatălui său și icoana Sfântului Nicolae, a așezat în fața lor o cruce, a aprins o lumânare și... a început să se roage. Rostea iar și iar aceleași cuvinte pe care îngerii i le spuseseră, fără pic de șovăiala, parcă simțind cum fiecare celulă din trupul vlăguit al tatălui se reaprinde, se vindecă. Către seară, mama sa a intrat în fugă în camera din care Igor nu se clintise. Oleg ieșise din coma și se simțea bine. 

Cum s-a înfăptuit minunea tămăduirii lui Oleg, niciun savant nu poate explica. Familia și apropiații lui sunt convinși că Igor, "fiul îngerilor", este cel care a reușit să-și vindece tatăl. "Îngerii m-au învățat cum să folosesc darul ce stătea ferecat în mine. De atunci am început să văd aura fiecărui om și, în funcție de culoarea și consistența ei, îmi dau seama de afecțiunea fiecăruia. Prin pasele energetice pe care le exercit asupra suferindului, preiau asupra mea boala pe care o alung apoi, spălându-mi trupul cu apă sfințită".

Culoarea viitorului

Capacitățile deosebite ale lui Igor Ionin au fost atent studiate de mai mulți savanți din Rusia, medici, psihologi, fizicieni, specialiști în parapsihologie, inclusiv de Galina Baghirova, expert în psihologia copilului, cea care de ani de zile studia fenomenul copiilor indigo. Ea a lansat în Rusia campania de educare și constientizare a părinților "Copilul meu are un al șaselea simț". Prin intermediul cursurilor, conferințelor și show-urilor televizate, Baghirova îi invită pe parinții copiilor cu abilități extrasenzoriale să își împărtășească experiențele, încercând astfel să sensibilizeze opinia publică în legatură cu faptul că acești copii nu sunt niște "ciudățenii", ci reprezentanții noii rase umane. 

Renumita specialistă în parapsihologie a pus bazele unei școli speciale în Moscova, unde astfel de copii învată cum să-și descopere și înțeleagă puterile cu care au fost înzestrați, să le dezvolte și să le valorifice. Aici sunt înscriși zeci de copii cu diferite abilități, unii prevăd viitorul, alții comunică cu spiritele, alții sunt capabili să pună diagnosticul unei afecțiuni prin simpla atingere. Igor Ionin este unul din cei mai activi cursanți ai săi. In cadrul școlii se țin și diferite conferințe demonstrative, prin intermediul cărora, Galina Baghirova, încearcă să dovedească publicului că înzestrările acestor copii sunt cât se poate de reale. La un astfel de experiment au luat parte 5 copii.

Experimentul "al șaselea simț"

Subiect 1 - Nikita Sivan. Vârsta: 10 ani. Abilități: își poate dirija cu ușurință energiile, poate găsi, cu ajutorul minții, obiecte pierdute. Poate citi informațiile financiare confidențiale de pe un card bancar, doar printr-o simplă atingere. 
Subiect 2 - Elizaveta Ciumakova. Vârsta: 10 ani. Abilități: Prin simpla atingere a unui obiect, poate spune cui aparține și ce fel de persoană este posesorul.
Subiect 3 - Litvinenko Mihail. Vârsta: 14 ani. Abilități: Clarviziune. Poate "citi" cu mâinile, legat la ochi. Prevede acțiunile viitoare, de exemplu cine va veni acasă sau cine va telefona.
Subiect 4 - Ana Ivanova. Vârsta: 15 ani. Abilități: Clarviziune. Este capabilă să vorbească despre viața unei persoane doar prin atingerea acesteia sau printr-o discuție telefonică. Citește gândurile.
Subiect 5 - Galia Taganova. Vârsta: 11 ani. Abilități: Vede spiritele oamenilor morți și comunică cu ele.

Experimentul s-a desfășurat astfel: Galina Baghirova a invitat pe rând copiii într-o cameră goală și i-a rugat să se așeze pe scaun. Au fost legați la ochi, în timp ce pe peretele din spatele copilului se proiectau diferite imagini. Toți copiii au reușit să-și activeze "ecranul interior", al treilea ochi și au descris exact imaginile care se derulau în spatele lor. Baghirova susține că toți copiii născuți în ultimul deceniu au aceste abilități, însă puțini reușesc să le activeze.

Este copilul dumneavoastră un copil indigo, de cristal sau stelar?

Specialiști precum Galina Baghirova încearcă să atragă atenția opiniei publice asupra faptului că acești copii se nasc în număr din ce în ce mai mare și că ei trebuie educați în școli speciale, acolo unde își pot exersa abilitățile. "Ei reprezintă viitorul omenirii, de aceea trebuie să le acordăm o atenție deosebită", afirmă Baghirova. Sunt mulți părinți care se întreabă cum își pot da seama dacă au un copil special. Iată testul pe care psihologul rus îl propune parintilor, pentru a verifica acest lucru:

1. Are copilul dumneavoastră o sensibilitate excepțională, aflată la granița cu supranaturalul?
2. Se simte mai bine când este singur, în natură sau în prezența animalelor?
3. Deține capacitatea uluitoare de a detecta, cu exactitate, o minciună? Știe când cineva minte?
4. Are sau a avut tulburări de concentrare sau de atenție?
5. Și-a exprimat ideea potrivit căreia s-a născut pe Pământ cu o misiune extrem de importantă (chiar dacă nu știe ce fel de misiune)?
6. Vorbește despre culorile și luminile care îi inconjoară pe oameni?
7. Ați observat la copilul dumneavoastră sentimentul furiei, atunci când se discută despre problemele legale, cum ar fi poluarea mediului, sărăcia și foametea, corupția guvernelor sau războaiele?
8. Copilul dumneavoastră știe exact ce trebuie să facă atunci când vine vorba despre activități ce se desfășoară acasă sau la școală?
9. Are dificultăți de acceptare a ideii de autoritate absolută?
10. Se diferențiază de ceilalți copii printr-un puternic sentiment al importanței sale, un sentiment că "merită să fie aici"?
11. A menționat vreodată, măcar în treacăt, despre un eveniment care nu se petrecuse, că urmează să se întample?
Dacă ați răspuns cu "da" la cel puțin cinci întrebari din test, atunci posibilitatea ca pruncul dumneavoastră să fie considerat un copil al noului Pământ este foarte ridicată.

In religiile și culturile tuturor popoarelor există profeția despre sfârsitul lumii. Dar oare acest final va însemna dispariția completă a rasei umane sau poate doar omul contemporan va fi înlocuit cu "omul nou"? Mulți savanți de renume mondial recunosc faptul că pe Pământ apare o nouă rasă umană. Acest om al viitorului va deține capacități extraordinare ale creierului, va fi capabil să anticipeze viitorul, va avea puterea de a tămadui orice boala și va putea călători în patru dimensiuni. Asemenea oameni se nasc deja pe Pământ. Ei sunt copiii noului Pământ.


Sursa: http://www.formula-as.ro/2013/1073/enigme-16/copiii-indigo-o-noua-rasa-umana-16522

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu